Stageplek : ‘Commercieel’ Administratief Medewerker

Stageplek : ‘Commercieel’ Administratief Medewerker

Functieomschrijving

Werk jij nauwkeurig, ben je een echte regelaar, ben je fulltime beschikbaar en kun jij onze klanten van over de hele wereld netjes in het Engels te woord staan?

Lees dan snel verder!

Van West-Holland B.V. is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de handel en revisie (reparatie) van onderdelen voor scheepsmotoren. Wij staan in de markt bekend om onze kwaliteit en leveren al 95 jaar wereldwijd aan de grote en kleinere rederijen.

Je kunt je voorstellen dat als een groot vrachtschip motorproblemen heeft, er vlug nieuwe onderdelen aan boord moeten komen. Dit betekent dat wij als bedrijf heel snel moeten en kunnen schakelen. Onderdelen waarvoor we ‘s ochtends een offerte afgeven, staan vaak ‘s avonds al klaar voor verzending op Schiphol. En dit gaat niet om een paar schroefjes, maar om onderdelen van meerdere meters lang en vaak een paar duizend kilo zwaar.

Tijdens je stage voor commercieel administratief medewerker (m/v) ben jij een belangrijke schakel in dat proces. De volgende werkzaamheden maken het grootste deel van je dag uit:
-maken van offertes en orderbevestigingen
-beantwoorden van inkomende telefoongesprekken
-plannen en boeken van internationale transporten
-klaarmaken van alle benodigde logistieke documenten
-administratieve en commerciële ondersteuning van de salesmanagers.
-maken van digitale marketing mailings

 

Dit ben jij:
– bezig met een opleiding: secretarieel medewerker, medewerker administratie, directiesecretaresse, management assistant, commercieel medewerker, of vergelijkbaar.
– MBO werk- en denkniveau
– Je wilt werken in een professionele en no-nonsens omgeving
– Ruime ervaring met Office (Outlook/Word/Excel/Access)
– Sterk in het vinden van informatie online
– Administratief en organisatorisch sterk
– Flexibel en nauwkeurig.
– Goede kennis van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift. Duits of Spaans is een pre.

Contactinformatie
Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature, neem dan contact met ons op per email. Sollicitatie((at))vanwest-holland.com Vermeld in het onderwerp van de email de referentie: StageKantoor2018/2019